Blik op (de toekomst van) stad & provincie Groningen

Stichting Perspectief Groningen 2025

Stichting Perspectief Groningen 2025 is officieel partner van PerspectiefGroningen.TV.

De website van de stichting is vernoemd naar het door ons gedeelde uitgangspunt, namelijk:

De kracht van Groningen

Wij Groningers voelen ons sterk verbonden met onze provincie. Wij zijn trots op het gebied waar we leven, wonen en werken. Daar is ook alle reden voor. In Groningen gebeurt veel moois en er is nog heel veel mogelijk. De kansen liggen binnen handbereik. Nu is de tijd rijp om onze krachten te bundelen en zelf het initiatief te nemen om die kansen te verzilveren.

Met Perspectief Groningen 2025 willen we met onze werkgroepen, leden en partners een positieve beweging in gang zetten om samen met alle Groningers de regionale economie en samenleving duurzaam te versterken. Dat vraagt om een omslag in denken en doen en bovenal om doordachte initiatieven. Als we de juiste keuzes maken en gezamenlijk de schouders eronder zetten ontstaat een vitale provincie waar alle unieke kenmerken, capaciteiten en de kracht van Groningen maximaal los komen.

Bekijk hier het visiedocument van Perspectief Groningen 2025.

Laten we met elkaar de kracht van Groningen omarmen en samen verder bouwen aan de toekomst van onze provincie. Want die toekomst ligt in onze handen. Doe mee!

Lees meer over de stichting, de doelstellingen en projecten op dekrachtvangroningen.nl

Populairste afleveringen

Partners

Meer over de toekomst van Groningen?

Verbeter uw perspectief